June 02, 2013

author photo


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Da lama rasanya saya tak berkongsi artikel-artikel terbaru dengan korang semua. Baiklah, pagi buta ni saya terasa nak kongsi artikel terbaru dengan korang semua sementara tengah bosan ni.

Artikel hari ni bertajuk 'Dapatkan Unlimited Coins Dalam Pou', haa macam mana tu? Tutorial ni saya ambil dari blog kawan saya iaitu Izam Lukman di Cyber Lover.
Sekarang ni popular dengan game POU, jadi saya ingin kongsikan. Mari ikut tutorial dibawah:


STEP 1:
Save level yang korang sedang berada sekarang ini sekiranya mahu continue dilain hari. Untuk save lakukan ini:
Account ~> Masukkan Email ~> Done

STEP 2:

Uninstall application pou pada android korang

STEP 3:

Install file .apk diakhir artikel ini

STEP 4:

Kemudian, boleh la korang main seperti biasa dan nikmatilah UNLIMITED COINS korang tu :'P


 NOTA:
* Jangan update game pou korang kalau tidak coins korang akan kembali ke 0



Next article Next Post
Previous article Previous Post