January 26, 2014

author photo

Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan.

Hai Cetak - RileksCrew atau 'Krew Tenang' merupakan satu kumpulan yang hebat dan terkenal dalam dunia alam maya dengan aktiviti penggodaman atau 'hacking' yang dilakukan pada suatu ketika dahulu. RileksCrew pernah mengeluarkan atau menjual baju mereka sebanyak 2/3 kali dan semuanya dijual dengan laris sekali sehingga ada yang terlepas untuk membelinya.

Kini, RileksCrew sekali lagi mengeluarkan baju mereka yang dicetak khas daripada HaiCetak.com. Berapakah harganya? Bila tempahan ditutup? Apakah jenis fabrik yang digunakan? Lihat dibawah:

✔ RM30.00 (POSTAGE FREE KECUALI SABAH DAN SARAWAK +RM10)
✔ 100% COTTON
✔ 4 COLOR PRINITNG (FRONT&BACK)
✔ PRINTED WITH QUALITY RUBBER DYE INK
✔ TSHIRT CODE: RCtshirt
Tempahan ditutup pada 31 Januari atau lebih awal berkgantung pada kuota. Sila klik http://haicetak.com/shop untuk membuat tempahan dan bayaran.

Ops! Bukan itu sahaja, pada masa yang sama RileksCrew juga ada mengeluarkan Hood atau Sweatshirt seperti gambar dibawah:


Keterangan mengenai RCHood ada dibawah:

✔ HARGA: RM100
✔ SAIZ: S M L & XL 
✔ TSHIRT CODE: RCHOOD
✔ PRINTED WITH QUALITY RUBBER DYE INK AND HANDLE WITH LOVE!

Penghantaran percuma untuk semenanjung Malaysia sahaja! Sabah & Sarawak + RM10. Tempahan ditutup pada 5 Februari 2014 dan tiada limit.

PERHATIAN! UNTUK MENDAPATKAN KUPON FREE DRAGONFORCE(NAGA PAKSA) STICKER, SILA MASUKKAN PERKATAAN PIPIT PADA KOTAK KUPON YANG DISEDIAKAN.

Apa tunggu lagi? Mari jadi salah seorang peminat RileksCrew sekarang juga dengan membeli salah satu baju yang mereka keluarkan pada tahun ini! Jangan lupa untuk kongsikan link artikel ini kepada kawan anda yang lain :)
Next article Next Post
Previous article Previous Post